Uusimmat

Totta se on – Telltale Games matkustaa Westerosiin

09.12.2013 10:00 Juho Anttila

Telltale Gamesillä menee nykyään lujaa. The Walking Dead oli viime vuoden paras peli ja lisää samaa herkkua on luvassa ihan hetken kuluttua. Samanaikaisesti The Wolf Among Us todisti, ettei kyse ollut vahinkolaukauksesta. Firman mehukkaat lisenssit eivät lopu tähän, sillä seuraavaksi luvassa on jotain sangen suurta.

Jo pari viikkoa sitten huhuttiin, että Telltale Games olisi iskenyt näppinsä Game of Thrones -televisiosarjaan. Tuolloin firma kieltäytyi kommentoimasta asiaa, mutta nyt seikkailupelimaakarit ovat vihdoin myöntäneet totuuden: luvassa on Game of Thrones -aiheista pelattavaa näillä näkymin jo ensi vuonna.

Firman toimitusjohtaja Dan Connors kommentoi, että suunnitelmat ovat vielä alkutekijöissään. Tekijät itsekään eivät siis tiedä vielä, mihin ajanjaksoon Westerosin historiassa peli sijoittuu ja ketä pelissä esiintyy. George R.R. Martinin tyly fantasiamaailma tarjoaa joka tapauksessa sangen lupaavat kulissit vain huonoja ja tuskallisia valintoja sisältävälle seikkailulle. Olisikohan nyt luvassa vihdoinkin Game of Thrones -peli, joka tekee aidosti oikeutta lähdemateriaalilleen?

Lähde: Polygon

Lisää aiheesta

Seikkailupeligurut vääntävät peliä Game of Thronesista?

Game of Thrones retrohenkisenä tasohyppelypelinä

Joko tämä Game of Thrones -peli onnistuisi?