Toukokuu on Riot Gamesin esports-juhlaa – luvassa ovat suuret League of Legends- ja Valorant -turnaukset

07.05.2021 20:10 | Muropaketin toimitus

Riot Games järjestää tässä kuussa merkittävät esports-turnaukset sekä League of Legendsin että Valorantin saroilla.

League of Legendsin Mid-Season Invitational -turnaus eli MSI 2021 alkoi eilen Islannissa. Turnauksen palkintopotti on 250 000 dollaria, josta voittajalle jää käteen 75 000 dollaria. Mukana pelaamassa nähdään muun muassa kiinalainen RNG, eurooppalainen MAD Lions sekä korealainen DWG KIA.  Turnaus kestää aina toukokuun 23. päivään saakka ja sen yksityiskohtiin voi tutustua täällä.

Riot Gamesin pelien ystäville on luvassa esports-viihdettä myös Valorantin muodossa. Valorant Champions Tour 2021: Stage 2 Masters -turnaus pelataan niin ikään Islannissa toukokuun lopussa. Pelit alkavat heti League of Legends -pelien päätyttyä, eli toukokuun 24. päivänä, ja turnaus päättyy toukokuun 30. päivänä. Turnauksessa nähdään myös sinivalkoista väriä, sillä mukana ovat Elias ”Jamppi” Olkkosen edustama Team Liquid sekä Nikita ”Derke” Sirmitevin Fnatic.

Riot Games paljasti medialle panostavansa tänä vuonna myös mobiilipeli League of Legends: Wild Riftin esports-sisältöön. Tarkar yksityiskohdat eivät ole vielä selvillä, mutta luvassa on kansainvälinen turnaus, jossa pelin parhaimmisto pääsee ottamaan mittaa toisistaan.

Muropaketin uusimmat