Uusimmat

Trackmania-ajopelissä kaahataan seuraavaksi talvisiin maisemiin

15.12.2022 22:20 Muropaketin toimitus

Trackmanian talvikampanja alkaa 1. tammikuuta 2023 ja tuo mukanaan reilusti lisää pelattavaa sekä uudenlaisia pinnoitteita eli skinejä autoille.

Heti talvikauden alussa tuodaan tarjolle kolme uutta skiniä, joita ovat kautta juhlistava Season, arvokkuutta hohkaava Royal ja menestystä kuvaava Ranked. Lisäksi vuoden 2023 aikana on luvassa 37 muuta uutta skiniä. Pelaajien käyttöön skinit tulevat pelisaavutusten suorittamisen myötä, joten ahkerimmat ja taitavimmat kuljettajat erottuvat parhaiten joukosta.

Talvikampanja tuo mukanaan myös 25 uutta ajorataa sekä uusia mitaleita ja palkintoja. Lisäksi radantekijöille annetaan käyttöön peräti 260 erilaista rakenteluosaa ja pelin sisäistä varustetta, mukaan lukien uudenlaiset valot ja dynaamiset opasteet.

Talvikampanjan aloittamista odotellessa voi keskittyä 17.-18. joulukuuta ajettavaan Showdown-viikonloppuun, jonka myötä valmistaudutaan Trackmania World Tour 2023 -tapahtumaan. Uusi kisakausi alkaa 21. tammikuuta uudella kaksi vastaan kaksi -peliformaatilla ja huipentuu maailmanmestaruuteen syksyllä 2023.