Uusimmat

Trackmania laajenee futuristisella lisäsisällöllä

11.10.2022 23:14 Muropaketin toimitus

Ilmaiseksi pelattavan Trackmania-ajopelin radat saavat seurakseen uutta sisältöä. Uutta ovat tyyliltään ainutlaatuiset radat ja yhteistyön mukana tulevat Cupra-teemaiset autokoristeet sekä täysin uusi pelimusiikki.

Cupra-automerkin kanssa solmitun yhteistyön voimin syntynyt uusi lisäsisältö tuodaan mukaan pelin värikkääseen maailmaan seuraavan kahdeksan kuukauden aikana. Tänä aikana nähdään 12 uutta rataa, jotka haastavat pelaajien taitoja ja osaamista uudenlaisessa peliympäristössä. Radat tuodaan mukaan kahden viikon välein osana Trackmanian päivän kisa- ja päivän rata -peliohjelmia.

Trackmanian uudet radat sijoittuvat pelimaailmassa nähtävään Neo-Cupran kaupunkiin. Radoista ensimmäinen, Digital Ciudad, on nyt ajettavissa. Maksaville asiakkaille on lisäksi tarjolla heti tänään neljä uutta autoskiniä. Lisäksi uudet radat sisältävät neljä uutta M.O.O.N-artistin musiikkikappaletta.

Trackmania on saatavana PC:lle Epic Games Store- ja Ubisoft Store -kauppapaikoista. Peli julkaistaan vuonna 2023 sekä Xbox Series X/S, Xbox One-, PlayStation 4- ja PlayStation 5 -konsoleille että Amazon Lunalle.