Uusimmat

Traileri: Neill Blomkamp teki Anthem-lyhytelokuva Convictionin – Julkaistaan torstaina

12.02.2019 22:13 Muropaketin toimitus

Odotettuun peliin pohjautuva näytelty lyhytelokuva tulee katsottavaksi torstaina helmikuun 14. päivä.

Elokuvista District 9, Elysium ja Chappie tunnettu Hollywood-ohjaaja Neill Blomkamp on pestattu työstämään BioWaren odotettuun Anthemiin pohjautuvaa lyhytelokuvaa. Conviction-niminen näytelty elokuva ilmestyy ensi torstaina helmikuun 14.

Elokuva sijoittuu ajallisesti vuosikymmeniin ennen pelin tapahtumia, ja Convictionista on julkaistu teaser-traileri ennakkomaistiaisena.

Blomkamp kertoo olleensa hyvin vakuuttunut BioWaren luomasta maailmasta, ja Conviction kertookin Anthemin vaarojen täyttämistä maisemista. Pelissä voi lyöttäytyä kolmen kaverin kanssa taistelemaan monia uhkia vastaan; kamppailu sujuu erityisiä Javelin-haarniskoja käyttäen. Näitä panssareita voi kustomoida oman makunsa mukaan, kerrotaan Electronic Artsin tiedotteessa.

Anthem tulee saataville helmikuun 22. päivä PC:lle, Xbox Onelle ja PlayStation 4:lle. Origin Access Premier -käyttäjät pääsevät pelin pariin jo 15. päivä ilman rajoituksia. Sen sijaan EA Access ja Origin Access -käyttäjät voivat kokeilla Anthemia 10 tuntia osana Play First Trial -kokeilua.