UUSIMMAT

Tribes: Ascend avoimeen betaan perjantaina

23.02.2012 10:00 | Tero Lehtiniemi

Legendaarisen Tribes-räiskintäpelisarjan perinnettä jatkava Tribes: Ascend on pikku hiljaa valmistumassa. Tästä hyvänä esimerkkinä voi pitää sitä, että peliä tekevä Hi-Rez Studios on ilmoittanut pelin avoimen betatestin alkavan jo tällä viikolla.

Tarkemmin sanottuna betatesti alkaa huomenna perjantaina 24. helmikuuta. Samanaikaisesti avoimen betan alkamisen kanssa peli saa myös varsin laajan päivityksen, joka tuo mukanaan uuden pelityypin, uusia karttoja, esineitä ja lukuisia tasapainotuksia sekä bugikorjauksia. Pelin betaan käytetty aika ei myöskään valu hukkaan: Hi-Rez Studios on ilmoittanut että kaikki betan aikana kerätty kokemus siirtyy myös valmiiseen peliin.

Tribes-sarja on moninpelipainotteinen räiskintäpelisarja, joka yhdistää perinteiseen FPS-meininkiin uuden ulottuvuuden pelimekaniikkaan olennaisesti sidotuilla rakettirepuilla, joukkuepainotteisuudella, avoimilla kartoilla ja eri painoisiin haarniskoihin perustuvalla fysiikallaan. Ensimmäinen Tribes oli itseasiassa ainoa lajityypin peli, josta allekirjoittanut innostui niin paljon että pelasi sitä ihan klaanitasolla.

Freemium-peli Tribes Ascend on huhujen perusteella hyvin toteutettu ja esikuviaan kunnioittava peli, jota varmasti täytyy testata jossain vaiheessa. Betaan jo tässä vaiheessa haluavien kannattaa suunnata lataamaan peliohjelma alla olevan linkin takaa.

Linkki: Hi-Rez Studios

Lue myös

Good Old Games tarjoilee AD&D klassikoita ja ilmaisia kylkiäisiä

Vahingossa julkaistu Mass Effect 3 -lisäosa paljasti yllättävän lisähahmon

Super Pokémon Rumble (3DS)

Mitä SINÄ haluaisit morpiltasi?