UUSIMMAT

Trollaako Nintendo fanejaan Twitterissä tällä erikoisella kuvalla?

10.01.2018 23:14 | Muropaketin toimitus

Nintendo vaikuttaisi trollaavan fanejaan julkaisemalla Twitterissä omituisen kuvan.

Internetissä on liikkunut huhuja muutaman viime viikon ajan siitä, että Nintendo olisi pitämässä Switch-konsoliin keskittyvää Nintendo Direct -tapahtumaa tammikuun 11. päivä – eli huomenna. Nintendo ei ole antanut minkäänlaisia tiedotteita asian tiimoilta ja nyt viihdejätti on julkaissut Twitterissä erikoisen kuvan. Sen tarkoitus on ilmeisesti härnätä Nintendo Direct -tapahtumasta intoilevia faneja.

Kyseisessä kuvassa näkyy liekeissä oleva Chibi-Robo Chibi-Robo! -pelisarjasta. Kuvan mukana ei ole minkäänlaista sitä selittävää tekstiä. Monet fanit ovatkin tulkinneet sen Nintendon trollauksena heitä kohtaan, sillä niin monet ovat innostuneet tapahtumasta jota ei ole edes virallisesti julkistettu.

Toisaalta kuvasta voi löytää merkityksiä ottamalla huomioon siinä näkyvän johdon (connector) sekä taustalla näkyvät pisteet (dots). Eri asia on sitten se mitä kuvasta voisi toivoa löytävänsä, jos pisteiden yhdistäminen jotenkin sattuisi onnistumaan.

Vaikkei Nintendolta olisi tulossa Switchiin keskittyvää tapahtumaa, on sen pian esiteltävä tulevia kyseisen konsolin pelejä. Nintendon tavoitteena on myydä 20 miljoonaa Switch-konsolia vuoden loppuun mennessä.

Muropaketin uusimmat