Tropico 5:n konsoliversiot myöhästelevät

20.09.2014 18:00 | Juho Anttila

Diktaattorisimulaattorisarja Tropico on parantunut osa osalta. Uusin osa, Tropico 5, on jo vallan erinomaista viihdettä. Peliä kehittävä Haemimont Games yrittää tuoda Castro-simulaattoriaan ahkerasti myös konsoleille, mutta tehtävä ei taida olla ihan niin helppo kuin alun perin on kuviteltu. Tropico 5:n konsoliversiot julkaistaan nimittäin selvästi myöhässä alkuperäisestä aikataulusta.

Firma ilmoitti jo useita viikkoja sitten, että pelin Xbox 360 -versio ilmestyy vasta marraskuussa. Alun perin tämän version piti tulla uunista ulos jo kesällä. Xbox 360:n ei pitäisi olla Haemimontille ihan uusi juttu, sillä jo Tropico 4 julkaistiin kyseiselle laitteelle. Lykkäyksen syyksi ei siis voi esittää laitteiston outoutta.

Pelin PlayStation 4 -version piti puolestaan ilmestyä tänä syksynä. Sonyn lippulaivakonsolilla Tropico 5 nähdään nyt kuitenkin vasta ensi vuoden alkupuolella. Diktaattorin hommiin pääsee siis toistaiseksi kiinni vain PC:llä sekä Mac:lla ja SteamOS-käyttöjärjestelmällä. Kaksi viimeksi mainittua versiota on julkaistu vasta aivan hiljattain.

Lähde: Videogamer

Lisää aiheesta

Tropico 5 oli liikaa Thaimaan sotilasjuntalle

Trooppisen banaanivaltion dikt.. lempeät hallitsijat – arvostelussa Tropico 5

Tropico 5 (Linux, Mac, PC, PS4, Xbox 360)

Muropaketin uusimmat