Uusimmat

Tsar-Bomba possahtaa ydinsotasimulaatio First Strikessä

09.06.2014 11:03 Jukka O. Kauppinen

iPadeille julkaistu oivallinen ydinsotasimulaatio First Strike saa loppukuusta 1.1-päivityksen, joka tekee ydinlatausten possauttelusta entistäkin tuhoisampaa. Pätsi näet tuo mukanaan muun muassa superaseet-toiminnon, jonka myötä valtiot voivat yrittää rakentaa myös todellisia tuomiopäivän maailmanloppuaseita.

Joten mikäs siinä laukoessa, kun naapuri saa niskaansa Tsar-Bomban. Vai häivepommittajan, joka kylvää nukejaan lähes näkymättömistä.

Pätsi myös virittää peliin toimintoja, joiden avulla pelaaminen on selkeämpää ja nopeampaa, sekä tietenkin kaikenlaisia teknisiä virityksiä ja korjailuja.

 

 

Tsar-Bomba irlissä

First Strike on pienen sveitsiläisen indiestudion ensimmäinen peli. Se menestyi julkaisussa ihan mukavasti ja vieraili iOS-listoillakin, ollen yli 50 maassa strategiapelien top 10 –listoilla.

Lisätietoja: http://www.firststrike.mobi/

Lisää aiheesta

First Strike (iOS) 

Jokunen vuosi sitten brittiläisen Introversionin Defcon järisytti mannerlaattoja nukejen upealla paukunnallaan. Ja vuonna 1989 New World Computingin Nuclear War riemastutti satiirisella räjäyttelyllään. Nyt peliruuduille pompsahti First Strike, joka tuo ydinsodan ilot mobiilialustoille.