Tuhat Elitistiä matkustaa galaksin äärilaitaan – yli 65 000 valovuotta

01.02.2016 11:24 | Jukka O. Kauppinen

Elite Dangerousin avaruus on ääretön hiekkalaatikko, joka mahdollistaa melkeinpä mitä vain. Ja sen näkee. Juuri nytkin, tätä lukiessanne, pelin maailmassa on käynnissä valtaisa kansainvaellus. Yli tuhat Elite-avaruusseikkailijaa matkustaa tunnetun galaksin tuntemattomille vyöhykkeille, tavoitteenaan saavuttaa maapallolta 65 279 valovuoden päässä sijaitseva aurinkokunta CEECKIA ZQ-L C24-0. Se on tunnetun galaksimme kaikkein kauimmaisin paikka, kaukana, niin kovin kaukana kaikesta.

Miksi Muhammed kiipesi vuorelle? Miksi elitistit lentävät kauas? Koska he voivat.

elite_distantworlds_uut201602_1

Operaatio Distant Worlds – A journey beyond the Abyss on täysin pelaajavetoinen seikkailu, jonka mittaan pelaajat matkustavat halki galaksin kohdaten toisiaan ennaltasovituissa tapaamispaikoissa. Syväavaruudessa, tiettyjen aurinkokuntien tietyillä planeetoilla, milloin missäkin. Pitkänmatkalaiset kohtaavat toisensa yksinäisten satojen ja tuhansien valovuosien avaruusmatkaamisen jälkeen, vaihtavat tarinoita ja jatkavat sitten matkaansa tähdeltä toiselle, aina vain kauemmas. Hirvittävän pitkän matkan voi navigoida omia reittejään pitkin ja koettaa etsiskellä matkan varrelta ennen tutkimattomia järjestelmiä.

elite_dangerous_matkaamista

Giffianimaatio. Klikkaa kuvaa.

Mutta kaikki eivät pääse perille. Jotkut varmastikin vain väsyvät, jotkut joutuvat onnettomuuksien ja odottamattomien katastrofien uhriksi. Ehkä joku reipas piraattikin on matkustanut kauas, vaanimaan.

Hatunnostoni matkaajille. Me, jotka emme uskalla, tervehdimme teitä.

Lisätietoja: Distant Worlds – A journey beyond the Abyss

Lisätietoja: http://www.distantworldsexpedition.com/

Osallistu keskusteluun: Elite Dangerous

 

 

Lisää aiheesta

Braben kiusaa taas

Elite Dangerousin alien-mysteerit avautuvat – ja monimutkaistuvat

Elite: Dangerous – päiväni Harmlessina

Pelikopteri #005 (15.12.2014) – paljon puhetta Elitestä (Checkpoint)

Toimituksen suosikkipelit 2015: Jukka O. Kauppinen