UUSIMMAT

Tuhmat tytöt saavat piiskaa

06.08.2010 15:30 | Jukka O. Kauppinen

Japanilainen Nippon Ichi Software tunnetaan lännessä muun muassa Disgaea- ja  Atelier Iris -peleistään. Strategiaa ja roolipelaamista yhdistelevät seikkailut ovat Suomessakin pienen piirin suosikkeja, mutta studio tarpoo nyt niin syvällä talousongelmissa, että JRPG:t saavat unohtua toistaiseksi. Yhtiö toivoo pelastuksen löytyvän tuhmien tyttöjen piiskaamisesta.

Nippon Ichi kertoo lopettaneensa kolmen kehitteillä olleen seikkailupelin kehittämisen. Yhtiön taloudellinen tilanne on kamala, sillä firman voitto romahti 97,5 prosentilla. Osakekurssi on niin alhaalla, että sijoittajat ovat jo dumpanneet studion osakkeita alihintaan.

Yhtiö panostaakin nyt kaiken yhden kortin varaan. Criminal Girls -pelissä palautetaan seitsemää tuhmaa tyttöä takaisin kaidalle tielle joko antamalla tytöille parantavaa hierontaa – tai piiskaamalla pahat ajatukset tiehensä. Jokainen tytöistä edustaa yhtä seitsemästä kuolemansynnistä, himoa unohtamatta, joten luvassa lieneekin ikimuistoisia pelielämyksiä. Riittävätkö ne nostamaan firman takaisin kuivalle maalle, se on eri kysymys.

Lue myös

Ensikosketus: Ghost Recon: Future Soldier – soturit kuin kummitukset

Logitechiltä uusi kuuloke, hiiri ja näppäimistö G-sarjaan

PC:n Fable III myöhästyy

Wiikon wanha: Starcraft

Keskustelu

Miksi ei kerrota pelin ilmestymisaikaa, tai onko jo edes ilmestynyt, toisin kuin jossain jenkkiläisen tappopelin uutisessa kerrottaisiin.
Artikkeli antaa ymmärtää että peli olisi jo julkaistu, vaikka vasta suunnitteilla.

Muropaketin uusimmat