Uusimmat

Tuleeko Torchlight III ulos ennen kuin Diablo III?

26.08.2010 10:22 Miikka Lehtonen

Runic Games työstää parhaillaan jatko-osaa parin vuoden takaiselle Diablo-kunnianosoitukselleen. Torchlight II ilmestyy ensi keväänä ja ehtii täten markkinoille ennen Blizzardin himo-odotettua Diablo III:a. Runic Gamesin toimitusjohtaja uskoo kuitenkin puolihumoristisesti, että myös Torchlight III saattaa ehtiä pelaajien käsiin ennen Diabloa.

Aikanaan itsekin Blizzard Northia perustamassa ollut ja Diabloa suunnitellut Max Schaefer vetää nykyään Torchlight-tiimiä, jonka tuotos oli kauniisti sanottuna kunnianosoitus Diablolle. Ensi vuoden alussa ilmestyvä Torchlight II paikkailee pelaajien pelissä havaitsemia puutteita ja lisää muun muassa moninpelin. Schaefer uskoo, että hänen pieni tiiminsä onkin suuri vahvuus.

”Blizzardilla on mahdoton tehtävä. Eivät he voi tehdä ikään kuin Torchlightia. Jos he julkaisisivat pienen ja tiiviin yhden pelaajan roolipelin 20 taalalla, ihmiset hermostuisivat. ’Mitä helvettiä Blizzardille tapahtui?’, he ihmettelisivät. Heillä ei ole tällaiseen mahdollisuutta, vaan kaiken pitää olla super-eeppistä. Eeppisempää kuin mikään ennen tullut, eeppisempää kuin World of Warcraft. Ja heidän pitää tehdä se. Ei käy todellakaan kateeksi, sillä he ovat pahassa paikassa: kaiken pitää olla täydellistä.”

Eikä siinä kaikki. Schaefer uskoo, että näistä realiteeteista johtuen Torchlight III voi hyvinkin ehtiä kauppoihin ennen Diablo III:a, jota tuskin nähdään ennen vuotta 2012 — jos silloinkaan. ”Minä todella uskon, että näin käy. En vitsaile! Minä olen varmasti ensimmäisenä jonossa ostamassa Diabloa, sillä olen suunnaton fani, mutta tiedän vain, millaista elämä siellä on.”

No, katsotaan miten käy. Joka tapauksessa Torchlight II tulee varmasti ehtimään kauppoihin ensin.

Lähde: Joystiq

Lisää aiheesta

Torchlight II ja moninpeli ensi keväänä!

Etkö malta odottaa Diabloa? Kaipaatko Mythosta?

Diablo III aikaisintaan 2011

Lue myös

Microsoft naittaa konsolit ja kännykät

Suomalaispeli suuntaa Hollywoodiin

Italialaiset suuttuivat Gran Turismo 5:stä