Uusimmat

Tulemmeko näkemään L.A. Noire 2:n? Rockstar sanoo: ”ehkä”

14.02.2012 10:00 Miikka Lehtonen

Kun savu oli laskeutunut L.A. Noiren ja Team Bondin raunioille, moni oli kohtalaisen vakuuttunut siitä, että pelille ei nähtäisi ikinä jatko-osaa. Nyt kellossa on kuitenkin toinen ääni, tai ainakin hieman toisenlainen sävel, sillä Rockstarin edustajat pitävät jatko-osaa mahdollisena.

L.A. Noire 2 ei näyttänyt koskaan maailman todennäköisimmältä jatko-osalta. Peliä seitsemän vuotta kehittänyt Team Bondi otti ja kyykkäsi sen verran voimakkaasti että koko tiimiä ei enää ole. Noinkohan Rockstarilta löytyisi halua tehdä heidän lisenssillään mitään? Ehkä!

”Älkää laskeko pois L.A. Noiren jatko-osan mahdollisuutta. Emme yksinkertaisesti ole tehneet asian suhteen mitään päätöksiä”, vastasivat Rockstarin edustajat lukijan kysymykseen saitillaan. ”Olemme kaikki tosi tyytyväisiä lopulliseen peliin ja pohdimme nyt, mitä tulevaisuus pitää sisällään pelisarjalle.”

En nyt lähtisi tämän perusteella vielä merkkaamaan peliä odotuslistalleni, mutta onhan tämä nyt varovaisen positiivisempaa kuin suora kielto. Varsinkin kun firman edustajat puhelevat vielä vähän kryptisiä kaupan päälle.

”Meillä ei aina ole kauhea kiire jatko-osien kanssa, mutta siitä huolimatta pääsemme niiden pariin lopulta. Katsokaa vaikka Max Paynea ja Red Dead Revolveria. Haluamme tehdä niin monia erilaisia pelejä, että kyse on aina vain resurssien puutteesta ja ajoituksesta.”

Rockstarilta siis vahva ”ehkä” L.A. Noire 2:lle.

Lähde: Eurogamer

Lue myös

3DS Circle Pad Pro – veivaa tattia tuplana

PS Vita -katsaus – Sonyn uudessa käsikonsolissa kaikki on isoa

Resident Evil: Revelations (3DS)

Warlock: Master of the Arcane –ennakko (PC)