UUSIMMAT

Tuleva Park Beyond päästää pelaajat suunnittelemaan huvipuistoja, joissa ei nillitetä turhista turvallisuusmääräyksistä

26.08.2021 19:56 Muropaketin toimitus

Limbic Entertainmentin kehittämässä ja Bandai Namcon julkaisemassa Park Beyondissa pelaaja pääsee suunnittelemaan huvipuistoja, joiden laitteet ovat hyvin mielikuvituksellisia.

Fysiikan lait tai turhat turvallisuussäädökset eivät rajoita Park Beyondin mahdottomiksi suunniteltuja huvipuistolaitteita. Managerointipelissä pelaaja voikin sijoittaa omaan huvipuistoonsa esimerkiksi vaunuja lonkerosta toiseen heittelevän mustekalalaitteen, vuoristoradan jossa vaunut ammutaan tykillä ilmaan, useista kerroksista koostuvan karusellin tai monipyöräisen maailmanpyörän.

Siinä missä managerointipelien oppimiskäyrä on silloin tällöin melko tiukka, luvataan Park Beyondin olevan hauska ja helposti omaksuttava kokemus myös uusille pelaajille. Pelaaja saa avukseen huvipuistoja koko ikänsä suunnitelleen Philin sekä määrätietoisesti huvipuiston kehityksessä auttavan Izzyn, jotka opastavat uutta pelaajaa huvipuiston kehityksessä.

Tarkoituksena on tehdä pelaajan omasta huvipuistosta yhtä aikaa mahdollisimman hauska ja taloudellisesti kannattava. Apunaan pelaaja voi käyttää neuvonantajiensa vinkkejä sekä esimerkiksi huvipuiston kävijöiltä kerättyjä tyytyväisyysmittauksia sekä muuta tietoa. Tietojen perusteella pelaaja voi muun muassa rakentaa huvipuistoonsa uusia laitteita ja palkata lisää työvoimaa.

Park Beyond tulee tarjoamaan sekä tarinavetoisen kampanjan että hiekkalaatikkotilan, jossa puistoa voi kehittää vapaasti. Peli ilmestyy vuonna 2022 PC:lle, PlayStation 5:lle ja Xbox Series -konsoleille. Esimakua Park Beyondista saa katsomalla alla näkyvän trailerin.