Uusimmat

Nyt tuli kylmä suihku PlayStation 4 -Fallouttaajille

30.06.2016 10:35 Juho Anttila

Yksi uuden Falloutin kiinnostavimmista ominaisuuksista ainakin konsolipelaajan näkökulmasta oli lupaus siitä, että aiemmin PC-pelaajien yksinoikeusherkkuina toimineet modit saataisiin vihdoin myös konsoleille. Xbox One -konsolilla modit jo toimivatkin, joskin ongelmiltakaan ei olla vältytty, mutta PlayStation 4 -puolella modituki yskii.

Kuten runsas viikko sitten kerroimme, PlayStation 4 -modien kohdalla on törmätty lukuisiin ongelmiin. Monien modien kohdalla on törmätty suorituskykyongelmiin, kun PlayStation 4 ei ole pystynyt käsittelemään PC-tekstuureja kunnolla. Modien äänitiedostot eivät ole toimineet ja lisäksi modien koko on rajoitettu 900 megatavuun, kun Xbox One pystyy pyörittämään 2 gigatavun kokoisia modeja.

Nyt Bethesda kaataa kylmää vettä PlayStation 4 -Fallouttaajien niskaan, sillä firman mukaan Fallout 4:n PlayStation 4 -version modituen betatestiä on nyt lykätty määrittelemättömään tulevaisuuteen. Firma lupaa tiedottaa pelaajia kun jotain kerrottavaa on, mutta juuri nyt näyttää heikolta.

Lähde: Eurogamer

Lisätietojawww.fallout4.com

Lisää aiheesta

Fallout 4 -modit kompastelevat PlayStationillä

Fallout 4:n ympärillä kiehuu modisota: “konsolistit varastavat PC-modeja”

Fallout 4 -modit saivat valtavan vastaanoton Xbox Onella

Juho Anttila

Muropaketin uusimmat