Uusimmat

Ei tullut hyvä kakku, myöntää Homefront-kehittäjä ja lupaa korjauksia

22.05.2016 10:00 Juho Anttila

Melkoisen kehityskurimuksen läpikäynyt Homefront: The Revolution saatiin äskettäin vihdoin uunista ulos, mutta vastaanotto ei ole ollut ihan kauhean positiivista. Ehkä ei pitäisi edes olla yllättynyt siitä, että kotia useasti vaihtanut projekti on törmännyt vaikeuksiin. Kehittäjä myöntää itsekin, ettei kaikki ole mennyt ihan toivotulla tavalla.

Peliä kehittävän Deep Silver Dambuster Studiosin yhteisövastaava Craig Turner on kirjoittanut Homefrontin virallisella palstalla, että suorituskykynäkökulmasta teos on vielä keskeneräinen. Turnerin mukaan tiimi on tietoinen erityisesti ruudunpäivitysnopeuden ongelmista. Kylmän viileästi ilmoitettuna peli ei pyöri niin sulavasti kuin tekijät itse tahtoisivat.

Turnerin mukaan ongelmaan on luvassa korjausta tulevien päivitysten muodossa. Mies lupaa, että pelaajat pidetään ajan tasalla työn alla olevista korjauksista ja niiden julkaisuaikataulusta. Saattaa vain käydä niin, että siinä vaiheessa, kun Homefront: The Revolution on vihdoin oikeasti pelikunnossa, kansa on jo unohtanut sen lopullisesti.

Lähde: Eurogamer

Lisätietoja: https://www.homefront-game.com/

Juho Anttila

Muropaketin uusimmat