Tuore Skyrim-modi päästää pelaajan shoppailemaan suoraan kaupan hyllyltä

10.04.2017 19:11 | Muropaketin toimitus

Skyrimiin hiljattain julkaistu Immersive Merchants -pelimodi tekee kaupankäynnistä suoraviivaisempaa. Esineitä voi nyt poimia suoraan kaupan hyllyiltä.

Roolipeleille on tyypillistä, että kaupankäynti tapahtuu kokonaan valikoissa: Kauppiaan luokse saapuessaan pelaaja saa auki valikon, josta hän voi sekä myydä että ostaa varusteita.

Näin kaupankäynti toimii myös The Elder Scrolls V: Skyrimissa (2011), mutta nyt tarjolla on myös toinen vaihtoehto. PC Gamer kertoo nimittäin maaliskuussa julkaistusta Skyrim-modista, joka muuttaa kaupankäyntikokemusta merkittävästi.

Modaaja ErianDragonbornin tekemässä modissa esineitä voi ostaa suoraan kaupan hyllyltä rikkomatta pelimaailmaan uppoutumista turhilla valikoilla. Pelaaja voi nähdä varusteiden ominaisuudet suoraan HUD:ssä, kuten yllä olevassa kuvassa. Esineet myös katoavat hyllyiltä, kun ne ostaa itselleen, mutta hyllyt täyttyvät uudelleen ajan kanssa.

Immersive Merchants -modi ladattavissa Nexusmodsista. Toistaiseksi se on saatavilla vain viime syksynä ilmestyneeseen Skyrimin remasteroituun Special Edition -versioon, mutta modaaja on kertonut pyrkivänsä kääntämään modin myös pelin perusversioon.

Elder Scrolls 5 Skyrim
Kaikki jutut aiheesta

Muropaketin uusimmat