Tuoreessa Humble Bundlessa kerrotaan tarinoita

01.06.2016 12:00 | Miikka Lehtonen

Humble Bundle tulee taas! Suomen kesän iskiessä kehiin kelpaa oikein hyvin vetää kaihtimet alas ja uppoutua hyvän tarinankerronnan maailmaan, sillä sitä on tarjolla. Pilkkahintaan, tietenkin.

Humble Narrative Bundle on nimensä mukaisesti keskittynyt tarinankerronnan ympärille. Tarjolla on tällä hetkellä seitsemän peliä, jotka kertovat tarinoita kiinnostavilla, uusilla ja / tai hyvillä tavoilla. Perinteiseen tyyliin pelin on jaettu kolmeen kategoriaan. Halvimmat saa maksamalla mitä vain, keskitasossa täytyy ylittää keskiarvo — kirjoitushetkellä 4,10 taalaa — ja kalliimmassa maksaa 10 taalaa tai enemmän.

Tässä pelit:

Maksa mitä haluat:

  • Her Story
  • Read Only Memories
  • Cibele

Maksa yli keskiarvon:

  • Broken Age
  • 80 Days
  • Steve Jackson’s Sorcery!

Maksa yli 10 taalaa:

  • Shadowrun: Hong Kong – Extended Edition

Tarjolla on paljon huomionarvoisia pelejä. Her Story voitti Independent Games Festival -tapahtuman palkinnon viime vuoden parhaana indie-pelinä ja se on hieman erilainen FMV-peli. Pelaaja on tutkija, joka käy läpi rikoksen kuulustelupäiväkirjoja ja yrittää etsiä niistä johtolankoja, joiden avulla saa avattua sekavaa sotkua ja selvitettyä, mitä ihmettä oikein on tapahtunut. 80 Days taas on suorastaan erinomainen seikkailupeli, joka antaa pelaajan vaikuttaa kiinnostavilla tavoilla tarinaansa ja maailmaansa. Se pokkasi Domen arvostelussa korkeat pisteet ja suosituspeukun, aivan aiheesta.

Steve Jackson’s Sorcery! on 80 Days -tiimin näkemys 80-luvulla kovassa suosiossa olleista ”Choose Your Own Adventure” -seikkailupelikirjoista ja on myös ihan hauskaa pelattavaa. Tim Schaferin ja Double Finen Broken Age on peli, joka aloitti nyt käynnissä olevan Kickstarter-boomin ja on pelaamisen arvoinen retroseikkailu, jossa on iskevä grafiikkatyyli ja hauska tarina. Shadowrun: Hong Kong taas on erinomaisen roolipelisarjan tuorein osa ja tarjoaa eeppisen kyberpunk-seikkailun.

Hyviä pelejä siis, ja halvalla hinnalla. Mitä vielä odotat?

Lähde: Humble Bundle

Muropaketin uusimmat