UUSIMMAT

Tuplasti Assassin’s Creediä – katso komeat trailerit

15.08.2012 21:00 | Juho Anttila

AC3

Sarjassamme vuoden odotetuimmat pelit voidaan varmuudella mainita myös Assassin’s Creed III. Amerikan sisällissotaan sijoittuva seikkailu ei ilmesty yksin, vaan samanaikaisesti sen kanssa kauppoihin pullahtaa myös PlayStation Vitan Assassin’s Creed III: Liberation. Nyt molemmista peleistä on julkaistu uutta videomateriaalia.

Varsinaista pääpeliä esitellään vaihteeksi sen ehkä suurimman uutuuden, merisodankäynnin kautta. E3-messujen yhteydessähän tätä herkkua nähtiin pitkän videon muodossa, nyt tarjolla on lyhyempi mutta yhtä lailla näyttävä traileri.

Samalla laivasodasta on paljastettu kosolti kiinnostavia lisätietoja. Meriseikkailujen aikana kohdataan niin vihollisaluksia kuin muitakin uhkia. Vastapainoksi pelaajan käyttöön annetaan vaikuttava arsenaali erilaisia tykkejä ja ammustyyppejä. Kuten oheinen traileri todistaa, näyttää yhä hienolta, vaikka simulaatiosta ei voidakaan puhua edes samana päivänä tämän tykityksen kanssa.

Vitan Assassin’s Creed III: Liberation puolestaan esittelee uuden naispuolisen salamurhaajan, Aveline de Grandpré:n. Sekä amerikkalaista että afrikkalaista verta omaava neitonen on vähintään yhtä tehokas salamurhaaja kuin miespuoliset kollegansa. Liberation tulee hyödyntämään myös PS Vitan kosketusnäyttöominaisuuksia tehokkaiden kombohyökkäysten toteuttamisessa.

Traileri antaa vinkkiä myös uudesta Persona-järjestelmästä, jonka avulla Aveline voi liikkua saumattomasti aikansa sosiaalisten ympäristöjen välillä. Mitä tämä käytännössä tarkoittaa, no, sen selvittämistä joudumme vielä odottamaan. Sillä välin voi katsella vaikka oheisen trailerin.

Assassin’s Creed III julkaistaan lokakuun 31. päivä PlayStation 3:lle ja Xbox 360:lle. PC-versio seuraa perässä 23. marraskuuta. Wii U -versio on luvassa myöhemmin tänä vuonna. Assassin’s Creed III: Liberation puolestaan ilmestyy niin ikään lokakuun 31. päivä PlayStation Vita -käsikonsolille.

Lähde: PlayStation.Blog

Lisää aiheesta

Videojysäys: pelivideoita viikolta 32/2012

Uusi Assassin’s Creed -kirja Oliver Bowdenilta

Michael Fassbender on Assassin’s Creed -leffan päätähti

Lue myös

Decisive Campaigns: Case Blue (PC)

Might & Magic: Raiders on ilmaispelattava hack’n’slash-seikkailu

Nelinpeli-podcast palasi kesälomilta uuden jakson voimin!

Hyvän pelimainoksen ainekset: Penelope ja Monica Cruz minishortseissa

Keskustelu

@1,Onko sinulla ongelmaa trailerien kanssa?Haittaako se jos Ubisoft haluaa julkaista uutta materiaalia hienoista ominaisuuksista/piirteistä?
Odota nyt vaan kiltisti,sillä tämähän tulee PC:lle myöhemmin kuin konsoleille(ja en yllättyisi jos myöhästyy kuukausi ennen julkaisua)
Mutta itse aiheeseen:Uuuuuuuuh,todella hyvältä näyttää nämä meritaistelut tässä videossa(ja muissa)
Voi pojat,enteilen että tämä tulee olemaan hyvä peli ^__^

No niin, taas se nähtiin: traileria trailerin perään. Mitä? Onko tämä kuuluisa Assassin’s Creed III joskus tulossa kuluttajien pelattavaksi?

Muropaketin uusimmat