Turhan niukka asuste mieshahmon päällä raivostutti pelaajat

07.01.2015 13:00 | Miikka Lehtonen

Kaikki vähänkään enempää pelanneet ovat varmasti törmänneet ketjupaitabikini-ilmiöön, eli siihen, että naishahmoilla on usein päällä panssaria, jonka pääasiallinen funktio on paljastaa pintaa, eikä suojata käyttäjäänsä. Mutta entä jos miehelle kävisi samalla tavalla?

Square Enixin tuleva Mevius: Final Fantasy yrittää vastata tähän kysymykseen, sillä sen päähahmo on puettu asusteeseen, joka olisi perinteisesti kuin kotonaan naishahmojen yllä. Panssarointia kyllä löytyy, mutta sen funktio tuntuu olevan enemmän paljastaa juttuja kuin suojata niitä.

Naurettavat ja epäkäytännölliset panssaroinnit eivät tietenkään ole mitään uutta Squaren peleissä, mutta Mevius: Final Fantasy on ensimmäinen, jossa mieshahmon asusteet ovat samanlaisia fetissivermeitä, joihin naishahmot usein puetaan. Reaktiot? Ne eivät yllätä, mutta kylläkin huvittavat. Tässä kollaasi NeoGAF-pelifoorumin käyttäjien kommentteja.

Hyvät miespelaajakollegani: huvittaako asuste? Ärsyttääkö? Hämmentääkö? Nyt tiedätte, miltä naispelaajista tuntuu vähän väliä ketjubikinien parissa.

Viestikaappaukset ovat peräisin asiaa käsittelevältä Bikini Armor Battle Damage -saitilta, josta voi halutessaan lukaista myös lisää asiaa koskevaa keskustelua.

 

Muista myös äänestää Domen vuoden pelit -äänestyksessä!