Turkulainen peli jyrää Android-listoilla

01.03.2013 20:00 | Miikka Lehtonen

Suomesta on irronnut jo useita pelialan menestystarinoita, Angry Birds tietenkin etunenässä. Sen jälkeen tullaan laajalla rintamalla, johon on nyt liittynyt myös turkulainen kehitystiimi. Heidän hauska apinapelinsä kun jyrää Android-marketissa.

Turkulaisen Tribeflamen Benji Bananas on hauska peli, jossa apina heiluu pitkin viidakkoa liaanista toiseen keräillen banaaneja, chilipippureita ja muuta makoisaa popsittavaa. Yksinkertaisen koukuttava pelattavuus ja värikkään iloinen grafiikka ovat perinteisesti kovia myyntivaltteja, mutta aina tarvitaan myös tuuria ja nyt näyttää siltä, että Tribeflamella natsasi: Benji Bananas kun kiipeää listoilla raketin lailla.

Peli on viime aikoina löytänyt yleisönsä ja kerää nyt aika tiukalla vauhdilla uusia pelaajia. Android-marketin myyntitrendejä seuraavan saitin mukaan turkulaispeli on tällä hetkellä nopeiten pelaajia keräävä ohjelma Googlen Play-kaupassa.

”Pitkän iterointiprosessin kautta teimme ajalla ja vaivalla hyvästä pelistämme mielestämme loistavan pelin. Seuraamme tällä hetkellä pelin kovaa nousua listoilla ja suunnitelmissamme on päivittää peli vieläkin paremmaksi”, totesi Tribeflamen edustaja Domelle.

 

Ilmaisen Benji Bananasin voi imaista Google Playsta vaikka saman tien, joten kauppaan mars.

Lisätietoja: Benji Bananas Google Playssa

Muropaketin uusimmat