Tuttu suosikkihahmo tekee paluun Dragon Age -sarjaan

14.08.2013 12:30 | Muropaketin toimitus

Biowaren erinomainen Dragon Age -sarja saa ensi vuonna jatkoa kolmannen täysimittaisen pelin, Dragon Age: Inquisitionin voimin. Peli esittelee jo totuttuun tapaan uuden sankarin, mutta edellisistä osista tuttuja hahmoja ei suinkaan olla unohdettu. Iloisena yllätyksenä yksi suosituimmista Dragon Age -hahmoista, Morrigan-velho esiintyy myös uudessa Dragon Agessa.

Morriganin esiintyminen kävi toki ilmi jo pelin E3-messuilla esitellystä trailerista. Bioware on nyt kuitenkin antanut lisätietoja siitä, minkälainen rooli fanisuosikille on Inquisitionissa annettu. Ikävä kyllä ryhmän jäseneksi Morrigania ei saa värvättyä, mutta muuten rooli on merkittävä.

Pelin käsikirjoittaja David Gaider kertoo, että Morriganille on varattu uudessa pelissä tärkeä ja inhimillinen juonikaari. Morrigania ei käytetä vain apuvälineenä juonen edistämiseksi, vaan tämän omalle hahmonkehitykselle varataan tilaa. Ensimmäisen pelin tapahtumia ei myöskään olla unohdettu, vaan ne vaikuttavat Morriganin tarinaan uudessa Dragon Agessa.

Dragon Age: Inquisition ilmestyy näillä näkymin ensi vuoden syksyllä kaikille merkittäville konsoleille ja PC:lle.

Lähde: Eurogamer

Lisää aiheesta

E3Dome: Dragon Age Inquisition luvassa syksyllä 2014

Peliveto: Dragon Age III sai vuoden lisäkehitysaikaa ja uudet alustat

Nyt se on virallista: Bioware julkisti Dragon Age 3: Inquisitionin