Uusimmat

Tutustu ilmaiseksi Memoir ’44 Onlineen

13.06.2011 12:05 Jari Mikkonen

Richard Borgin Memoir ’44 on lautapelaajille tuttu kevyt sotapeli, joka alkuperäisestä Normandian maihinnousu -teemasta on laajentunut myös itärintamalle, Välimerelle ja Tyynellemerelle. Lisäksi peliin on tehty ilmavoimalisäosa ja mitä moninaisimpia muita rahastuk… laajennuksia, jopa Memoir-laukku kaikkien laajennusten kuljettamiseen.

Hiekkalaatikkoleikit mieleen tuovien yksikköfiguurien lisäksi pelissä iskivät yksinkertainen, kortteihin perustuva pelattavuus ja sattuman ja taktiikan sopiva suhde. Ja se pilkallinen riemu, kun oikein ajoitettu sissi-isku kääntää vihollisen panssarihyökkäyksen nöyryyttäväksi tappioksi!

Nyt Days of Wonder tarjoaa pelinsä myös heille, jotka eivät välitä muovisten Sotkien hiplailusta saati kestä istua pelikaverinsa kanssa naamatusten. Oikeilta ihmisiltä turpaan ottamisen lisäksi perusteita voi harjoitella tietokonetta vastaan. Tietokoneformaatin lisäkoukkuina toimivat ansaittavat sotilasarvot ja kerättävät saavutukset.

Lautapeliin verrattuna harrastuksen voi myös aloittaa nollabudjetilla: uudet pelaajat saavat kassaansa 50 kultaharkkoa, minkä pitäisi riittää noin pariinkymmeneen peliin – pelaamisesta maksetaan nimittäin skenaariokohtainen sisäänpääsymaksu, joka on 2-3 harkkoa.

Lisää päivärahoja saa kaivamalla massia. Kahdeksalla taalalla saa 200 kultaa. Myöhemmin tulevassa expert-moodissa voi myös itse väsätä omia skenaarioitaan pelattavaksi.

Lisätietoja: http://www.daysofwonder.com/memoir44-online/en/start/

Lue myös

E3 2011 – uutiskoosteet (osa 4)

inFamous 2 (PS3)

Thor: God of Thunder (PS3, Xbox 360)

Voita uskomaton Duke Nukem Forever -paketti

Muropaketin uusimmat