Uusimmat

TV-sarjat kiinnostavat: Lost ja Heroes peleiksi

27.07.2007 12:32 Miikka Lehtonen

Ubisoft on onnistunut nappaamaan plakkariinsa pari todellista pelivonkaletta, sillä firma on ilmoittanut kehittävänsä kaksi viimeisten vuosien suurta TV-hittiä peleiksi. Arkipäivän supersankareita ja outoja paratiisisaaria, on sitä huonommistakin aiheista pelejä tehty.

Myös Suomessa tunnetun ja suosiota saavuttaneen Lost-sarjan kääntyminen peliksi on tiedetty jo jonkin aikaa, mutta nyt pelistä on vihdoin julkaistu jonkin verran yksityiskohtia. Kuten ehkä terävimmät jo aavistivat, pelaaja on lento 815:n selviytyjä, joka joutuu keskelle Lost-saaren outoja tapahtumia.

Pelin mainostetaan tarjoavan pelaajalle ”autenttisen Lost-kokemuksen”, johon kuuluu tutuissa ympäristöissä tarpominen ja TV:stä tuttujen hahmojen tapaaminen. Peruskamaa toki, mutta sarjan korkealentoisista juonikuvioista ja mysteereistä olisi aineksia vaikka minkälaiseen seikkailuun.

Lost-pelistä tullaan näkemään lisää kuvaa aivan lähipäivinä, sillä pelistä on jo julkaistu muun muassa virallinen traileri. Löydät sen uutisen lopusta.

Heroes-peli sen sijaan ponnistaa ainakin Suomessa vähemmän tunnetuista asemista, joskin sekin on saavuttanut maailmalla jo vankkaa suosiota. Sarja kertoo tavallisista ihmisistä, kuten oheisesta cheerleaderista, joilla sattuu olemaan supervoimia. Joku on kuolematon, toinen osaa lentää ja kolmas lukee ajatuksia. Miksi ja miten, jääköön se TV-sarjan paljastusten varaan.

Heroes-pelistä ei tiedetä vielä paljoakaan, mutta odotettavissa lienee stealth-hiiviskelyä ja supersankaritoimintaa. Pääseekö pelaaja ohjastamaan sarjan hahmoja vai luomaan oman arkipäivän sankarinsa?

Niin Ubisoftilla kuin tuotantoyhtiöissäkin ollaan luonnollisesti yhtä hymyä ja kaikki uskovat, että yhteistyö tuottaa runsaasti hedelmää. Niin mekin toivomme, sillä kyseessä ovat ainakin mielenkiintoiset lisenssit.

 

Katso ohessa Lost-pelin traileri:

 

Kumpi kiinnostaa enemmän?

Katso tilanne vastaamatta

Muropaketin uusimmat