Two Worlds laajenee kolmella rintamalla

29.11.2007 12:47 Tero Lehtiniemi

Alkusyksystä julkaistun puolalaisen Reality Pumpin Two Worlds -roolipeli saa jatkoa. Uuden Temptation-nimisen lisäosan luvataan laajentavan alkuperäisen pelin juonikuvioita ja lisäävän uusia tutkittavia alueita. Lisäksi pelin taistelusysteemiä tullaan kehittämään ja muokkaamaan toimivammaksi. Tässä ei kuitenkaan ole vielä kaikki.

Two Worlds ilmestyi alunperin PC:lle ja Xbox360:lle. Temptationin myötä peliä ollaan ilmeisesti kääntämässä myös vakavasta roolipelipulasta kärsivälle Sonyn PlayStation 3:lle. Vaikka tätä ei vielä virallisesti olekaan varmistettu, vihjaavat tähän esimerkiksi pelin kotisivujen mystinen ilmaus, jossa Temptationin mainitaan ilmestyvän vuoden 2008 ensimmäisellä puoliskolla ”pc:lle ja konsoleille”.

Sinänsä tällainen veto ei olisi ennenkuulumaton, kääntyihän esimerkiksi Bethesdan Oblivion loppujen lopuksi myös Sonyn laitteelle. Tosin siinä missä Oblivion oli julkaisuvuotensa hienoimpia roolipelikokemuksia, Two Worlds jäi valitettavalle ”ihan kiva”-tasolle. Voi tietenkin olla, että uuden lisäosan myötä peliin saadaan puhallettua uutta puhtia. Aika näyttää.

Lue lisää eDomesta:

Arvostelu: Two Worlds (PC)

Onko Two Worlds vaihtoehto Oblivionille?