Uusimmat

Typeriä konnia ja epäkiinnostavaa konnakoplailua – Turtlesit ja Out Of The Shadows

17.11.2013 20:00 Jukka O. Kauppinen

Tero Lehtiniemi teki sitten tyhmän tempun. Äijä kun meni pilaamaan lapsuudenmuistojaan uudella Teenage Mutant Ninja Turtles –pelillä. Kannattiko, me vaan kysymme?

Turtlesien juonikuviot eivät koskaan ole olleet kovin monimutkaisia, eikä tälläkään kertaa. Turtlesien kollektiivisen platonisen rakkauden kohde, reportterityttö April, on jälleen kidnapattu, mikä tarjoaa jälleen loistavan syyn syödä pizzaa ja laittaa samalla pakettiin tuhansittain jengiläisiä, ninjasotilaita ja muita pahiksia.

Out of the Shadows on toimintaseikkailu, jossa pelaaja kontrolloi koko konnakoplaa. Koplasta valitaan kerrallaan yksi ohjattavaksi, muut toimivat ja seuraavat mukana omatoimisesti. Jokaiselle nelikon jäsenellä on omat erikoisominaisuudensa ja vahvuuteensa, ja niitä voi myös kehittää yksilöllisesti.

Turtles-pelit ovat usein kärsineet juuri siitä että ilman kunnollista syytä yksinpelaajat ovat aina joutuneet tyytymään yksinäiseen soturiin. Out of the Shadows korjaa tämän ongelman, mutta valitettavasti vaille kontrolloijaa jääneet konnat ovat äärimmäisen tyhmiä. En tiedä johtuuko bugeista vai mistä, mutta nämä jäivät aivan liian usein keskelle taistelua seisoskelemaan tekemättä mitään, vaikka olisi pitänyt taistella. Jaetun ruudun moninpelillä ryhmätaistelun mielekkyys paranee olennaisesti, mikä ei sinänsä yllätä.

Lue koko arvostelu: Teenage Mutant Ninja Turtles: Out Of The Shadows (PC, PS3, Xbox 360)

Lisää aiheesta

Mitä jos Turtlesit eivät olisi altistuneet radioaktiiviselle mönjälle? Videolla esiintyvät oikeat teini-ikäiset kilpikonnat

Teenage Mutant Ninja Turtles: Smash-Up (PS2, Wii) 

Uusi Teenage Mutant Ninja Turtles -fanivideo Fight The Foot on lyhyt, mutta näyttää hyvältä  

Viikon traileri: Teenage Mutant Ninja Turtles 1-3

Xbox Live Arcade – pikkupelien paratiisi osa 2 

Muropaketin uusimmat