Uusimmat

Ubisoft ajaa Might & Magic Duel of Championsia eSports-peliksi

15.11.2012 14:30 Jukka O. Kauppinen

Ubisoft yrittää iskeä oikein tosissaan eSports-skeneen uusilla peleillään. F2P-peleillään, kaiken lisäksi. Toisaalla Shootmania Storm -räiskettä puffataan räiskeskeneen isojen turnausten kautta, ja nyt uusimpana vetona Might & Magic Duel of Champions -keräilykorttipelistä tehdään vähän erilaista turnauspeliä.

Duel of Champions on aiempien muistikuvieni mukaan varsin vekkuli, nätti ja hyvin toteutettu kahden pelaajan taktiikkapeli. Mutta että eSports-pelikin? Se on uutta. Mutta niin vain Ubisoft ja Razer puffaavat siitä loppukuusta Ruotsissa järjestettävän DreamHack Winter 2012 -tapahtuman yhtä kilpapeliä. Sitä ennen pelaajakansasta kuitenkin etsitään nettimatsien kautta neljä parasta ottelijaa, jotka Ubisoft maksaa DreamHackiin finalisoimaan.

Nettikarsinnat alkavat jo 15. marraskuuta, ja niihin voi rekisteröityä 14.11. keskiyöhön saakka.

Ottelijoista neljä DreamHackiin lähetettävää kamppailevat potista, jonka ykköspalkinto on miljoona kultarahaa – mutta valitettavasti vain Duel of Championsin pelikultaa. Lisäksi voittaja saa ison kasan Razerin peliohjaimia ja vekottimia. Ja Duel of Champions -maailmanmestarin tittelin. Loput saavat vaihtelevammin pelikultaa ja rompetta. Myös nettiturnaukseen osallistuneita palkitaan.

Lisätietoja: Rekisteröinti

Lisätietoja: http://www.duelofchampions.com/

Lisää aiheesta

Might & Magic -pelisarja laajenee moneen suuntaan – esillä Pirates, Duel ja Clash

Might & Magicia f2p-korttipelin muodossa

Lue myös

A Game of Dwarves (PC)

Blizzard puolustautuu joukkokanteelta – ”täyttä soopaa”

Valve kehittää uutta pelimoottoria

Videogames.fi kokoaa suomalaista pelihistoriaa

Muropaketin uusimmat