Uusimmat

Ubisoft avaa Lontooseen Child of Eden -klubin

26.05.2011 21:45 Jukka O. Kauppinen

Ubisoft uskoo ensi kuussa Xbox 360:lle julkaistavan Child of Eden -pelin olevan jotain aivan muuta. Jotain nini muuta ja erikoista, että firma markkinoi peliä muun muassa avaamalla Lontoon Sohossa aivan erityisen Child of Eden Experience -nimisen kaupan. Tai pitäisikö sitä kutsua pikemminkin klubiksi?

Klubitila on avoinna yleisölle 3-22. kesäkuuta, minä aikana kuka tahansa voi lompsia sisään nauttimaan huikean musiikkipelin teknojumputuksesta.

Ja luvassa on jotain huimaa, uskokaa pois. Peliä on jo väännetty myös Domen puolella, tietysti Xbox 360:n Kinect-ohjaimella, eikä elämystä voi kuvailla oikein muutoin kuin hämmentävän vetovoimaisen häikäiseväksi. Ubin markkinointihemmoille täytyykin antaa peukku hyvästä ideasta, kunnon klubitilassa peli pääsee varmasti paremmin oikeuksiinsa kuin Youtube-videoilla.

Child of Eden ilmestyy 17.6. Xboxille. PS3:n Move-höystetty versio julkaistaan syyskuussa.

Lähde: MCV, Ubisoft opens Child of Eden shop

Lisää aiheesta

Child of Eden on jotain uskomattoman kaunista

Tetsuya Mizuguchin luomuksista nauttineet pelaajat tietävät ainakin suurpiirteisesti mitä Child of Edeniltä. Jotain ihan muuta. Visuaaleja. Rytmejä. Konemusaa. Takovaa hypnoottista biittiä ja psykedeliaa. Peliä, jonka uumeniin sukeltaessaan on jossain Ihan Muualla.

Lue myös

Amiga Immortal 3 on tuplalevy täynnä hittejä

DiRT 3 -haastattelu – rallia Suomen kesässä

L.A Noire (PS3, Xbox 360)

Mount & Blade: With Fire & Sword (PC)