Ubisoft kertoi ikäviä uutisia Rainbow Six Extractionia odottaville pelaajille

17.07.2021 11:08 | Muropaketin toimitus

Ubisoftin tuleva Rainbow Six Extraction myöhästyy tammikuulle.

Kuten kerroimme aiemmin, Rainbow Six Extraction on Rainbow Six Siegen pelattavuutta hyödyntävä uusi yhteistyöllinen peli, jossa 1-3 pelaajaa taistelevat yhdessä uutta muukalaisuhkaa vastaan. Viholliset ovat toisten pelaajien sijaan tekoälyn ohjaamia, ja tehtävätyyppeinä on erilaisia objektiivipohjaisia kenttiä, kuten kartoitus-, pelastus- ja keräystehtäviä. Tehtävät on jaettu kolmeen alati vaikeutuvaan vaiheeseen, joista voi kuitenkin poistua ennen aikoja.

Kullakin Rainbow Six Siegestä tutulla hahmoilla on uniikit kyvyt, minkä lisäksi kukin hahmoluokka avaa uusia kykyjä kehittyessään paremmaksi. Kentissä kaatuneet hahmot menettävät kuitenkin kaikki kyvyt ja varusteet, minkä lisäksi heidät täytyy käydä pelastamassa erillisessä tehtävässä, jotta heillä voi pelata taas myöhemmin.

Alun perin Rainbow Six Extractionin oli määrä ilmestyä syyskuun puolivälissä, mutta nyt julkaisua on jouduttu viivyttämään tammikuulle. Peliä kehitetään PC:lle, PlayStation 5:lle, Xbox Seriesille, PlayStation 4:lle ja Xbox Onelle.