Ubisoft muisti Wii U -pelaajia ilmaisella Raymanilla

26.04.2013 11:00 | Muropaketin toimitus

Kun alkujaan keväälle kaavailtu Wii U:n Rayman Legends kurvasi renkaat ulvoen kohti syksyä, poru oli melkoinen. Ja ihan aiheesta: hyvä peli olisi tullut tarpeeseen Wii U:n pelien autiomaassa. Nyt Raymania on tarjolla ja vieläpä ihan ilmaiseksi.

Rayman Legendsin piti alunperin olla Wii U -yksinoikeus, mutta ilmeisesti laitteen kehnojen myyntien masentamana Ubisoft päätti tehdä siitä versiot kaikille mahdollisille koneille. Ja mikäs siinä, mutta samaan syssyyn Wii U -versiotakin lykättiin syksyyn, jotta kaikki saataisiin ulos samaan aikaan. Tyly temppu, joka sai ymmärrettävästi Wii U -pelaajat hiiltymään. Pelin kehitystiimikin postaili nettiin kuvia, joissa he pyytelivät anteeksi yliherrojensa puolesta ja toivoivat, että fanit eivät kostoksi jättäisi peliä ostamatta.

Nyt Ubisoft yrittää jäähdytellä tulehtuneita suhteitaan Wii U -pelaajiin ilmaisen Rayman-kivan muodossa. Eilen julkaistu Rayman Legends Online Challenges on ilmaispelattava Rayman, jossa kisataan päivä- ja viikkohaasteissa muita pelaajia vastaan. Ainakin tällä viikolla haasteena on endless runner -tyylinen kenttä, jossa pitää Wii U -ohjaimen kosketusruudun avulla poistella vaaroja automaattisesti juoksevan vihreän hemmon edestä, kuin Rayman Legendsin demossa konsanaan.

Vaikka ilmainen pikkupeli ei toki olekaan sama asia kuin kokonainen Rayman Legends, Online Challenges toimii. Sen verran hyvin toimiikin, että ensimmäistä kertaa sitten ZombiU:n minun Wii U -ohjaimeni akku tyhjeni! Imuttakaa ja testatkaa, ei se mitään maksakaan.

Lisää aiheesta

Rayman Legends saa rutkasti lisäpelattavaa 

Rayman Legends -kehittäjät lohduttavat pettyneitä Wii U -omistajia yksinoikeusdemolla

Rayman Legends ei ole enää Wii U -yksinoikeuspeli

Keskustelu

Liekeissä: totta kai, mutta Ubisoft on tunnetuin Yhdysvalloissa, ja vertasin Ubisoftia juuri Yhdysvalloissa toimineeseen EAhan. :)

Itsellä ei Wii U:ta ole, mutta Ubisoftiin liittyen pakko sanoa, että paras pelinkehitys- ja julkaisuyhtiö koko Yhdysvalloissa.

Muropaketin uusimmat