Ubisoft osti Guitar Hero Liven kehittäjästudion – Kitarapelin kohtalo epäselvä

20.01.2017 08:00 Muropaketin toimitus

Guitar Hero Live ja DJ Hero -pelit kehittänyt FreeStyle Games on vaihtanut omistajaa. Pelijätti Ubisoft on ostanut studion Activisionilta.

Ubisoft on ostanut Guitar Hero Livestä (2015) ja DJ Hero -peleistä (2009, 2010) tunnetun brittiläisen FreeStyle Games -studion, raportoi GameSpot. Aiemmin Activisionin omistama studio on nyt nimeltään Ubisoft Leamington.

GameSpotin mukaan Ubisoft on kertonut, että Leamingtonin studio jatkaa suuren luokan videopelien kehitystä, ja tulee tekemään läheisesti yhteistyötä toisen brittiläisen studion, Ubisoft Reflectionsin kanssa.

Toistaiseksi ei ole tiedossa, mitä studion siirtyminen Ubisoftille merkitsee reilu vuosi sitten ilmestyneelle Guitar Hero Livelle. Kitarapeli ei GameSpotin mukaan myynyt niin hyvin kuin Activision toivoi, ja tämä yhdistettynä Skylanders: SuperChargersin (2015) kehnoon menestykseen johti irtisanomisiin Activisionilla.

Entisellä nimellään Ubisoft Leamington teki yhteistyötä muidenkin Activisionin julkaisemien pelien parissa. Studio avusti muun muassa Infinity Wardin Call of Duty: Infinite Warfare -pelin (2016) kehityksessä.

Ubisoft
Kaikki jutut aiheesta

Muropaketin uusimmat