Ubisoft: “Peleissä ei olisi loottilaatikoita, jos kukaan ei ostaisi niitä.”

19.11.2018 08:42 | Muropaketin toimitus

Loot boxit ovat olleet pelien ytimessä jo tovin, ja niitä nähdään myös Ubisoftin tulevassa Trials Rising -pelissä. Ubisoft on kommentoinut loottilootia yllättävän suorapuheisesti sanomalla, että niiden tarkoituksena on tuoda enemmän rahaa kehittäjille. 

Ubisoftilla valmistaudutaan parhaillaan Trials Rising -moninpelin julkaisuun, ja äskettäin kävi ilmi, että pelissä tulee olemaan loot boxeja. Trials Risingin Steam-sivuilla on käyty paikoin tiukkaakin keskustelua loot boxien tarpeellisuudesta, ja tilannetta on kommentoitu myös Ubisoftin puolelta, huomaa Comicbook.com.

Eräs Ubisoftilla työskentelevä kehittäjä kirjoittaa pelin Steam-sivuilla, kuinka Trials Risingin loot boxit ovat puhtaasti kosmeettisia, eikä niitä ole mikään pakko ostaa. Ne on tarkoitettu pelaajille, jotka haluavat erottautua muista pelaajista, ja niille jotka haluavat tukea Ubisoftia haalimaan suurempia tuottoja.

Hän jatkaa sanomalla, että loot boxien ansiosta Ubisoft pystyy sijoittamaan enemmän rahaa pelien kehittämiseen. Lisäksi pelaajat yksinkertaisesti haluavat loottilaatikoita peleihin.

“Jos pelaajat eivät käyttäisi rahaa loot boxeihin, ei niitä nähtäisi yhdessäkään tulevassa pelissä”, toteaa ubisoftilainen.