UUSIMMAT

Ubisoft vierittää Rayman-takinkäännön heikkojen konsolimyyntien syyksi

20.06.2013 10:00 | Juho Anttila

Rayman Legendsin piti olla yksi Nintendon Wii U -konsolin yksinoikeusvalteista. Peli saatiin käytännössä valmiiksi ja tiimikin valmistautui jo julkaisemaan sen, kun Ubisoft totesi, että uusi Rayman julkaistaankin myös muille alustoille ja koko pelijulkaisu lykätään syksylle.

Temppu suututti niin pelaajat kuin pelin kehittäjätkin, jotka protestoivat äänekkäästi ympäripyöreiden työpäivien valuneen hukkaan. Nyt Ubisoftin Yves Guillemot on paljastanut, mistä päätös muuttaa Rayman monialustapeliksi kumpusi. Vastaus tuskin yllättää ketään.

Guillemotin mukaan syynä oli Wii U:n kehnot myyntiluvut. Koska konsoli ei ollut mennyt kaupaksi, laskeskelivat päättäjät Ubisoftilla, ettei peliäkään tulla myymään tarpeeksi. Bisnesmielessä ymmärrettävä päätös siis, mutta pelintekijöiden harmin ymmärtää silti hyvin. Eikä Ubisoftin päätös myöskään helpottanut yhtään Wii U:n ennestäänkin tukalaa pelitilannetta.

Lähde: Joystiq

Lisää aiheesta

Ubisoft muisti Wii U -pelaajia ilmaisella Raymanilla

Rayman Legends saa rutkasti lisäpelattavaa

Rayman Legends ei ole enää Wii U -yksinoikeuspeli

Keskustelu

Ennen tehtiin pelejä laatu mielessä ja kunnioitettiin hartaasti pelaajakuntaa. Nykyään voittojen laskelmoitu maksimointi menee kaiken edelle.

Tulis vielä Lego City Undercoverillekin samanlainen takinkääntö…

Käy kyllä niin sääliksi tuota Wii U:n kohtaloa. Konsolina näyttää erittäin mielenkiintoiselta ja ostohalu olisi suuri muttakun ei ole niitä pelejä. Noh, jos sen hinta hieman laskisi ja tulee nuo uudet Smash Brossit etc.

Muropaketin uusimmat