Uusimmat

Ubisoftin E3-trailerit ovat puhdasta höpöhöpöä

06.06.2016 10:00 Miikka Lehtonen

Monikaan pelaaja ei varmasti enää ylläty siitä, että pelijulkaisijoiden trailerit ovat joskus vähän kaunisteltuja. Yksi firma ylitse muiden on onnistunut vedättämään pelaajia kauniilla trailereillaan, joihin verrattuna itse pelit sitten ovat paljon karumpia: Ubisoft.

YouTube-käyttäjä CrowbCat on lyönyt pystyyn videon, jossa vertaillaan kohtaus kohtaukselta Ubisoftin suurten pelien E3-esittelyvideoita. Niitä, joiden väitetään aina olevan oikeaa pelikuvaa. Totuus on sitten mitä on, mutta ei läheskään yhtä näyttävä.

Syytkin ovat toki selvät. Osittain kyseessä on toki halu myydä mahdollisimman paljon pelejä kaunistetuilla trailereilla, mutta joskus kyse on vain yksinkertaisesti siitä, että videoissa esitellään tiimin visioita siitä, miltä he haluaisivat pelin näyttävän. Ja miltä se ehkä näyttääkin, kun pyörityksessä on vain pieni, E3-messuja varten tehty pelialue. Kun sitten pitäisi tehdä koko peli samalla tasolla ja huipputason muskeli-PC:n sijaan myös pelikonsoleille, totuus lyö kehittäjiä päin naamaa. Moisen käytöksen moraalisuutta voi toki silti pohtia, sillä ei se Ubisoftillekaan enää yllätyksenä tule.

E3 2016 järjestetään 14. – 16. kesäkuuta, jolloin näemme taas varmasti vinon pinon uusia höpötrailereita!