The Witcher ei ole ainoa – Myös Ubisoftin Child of Light -roolipelistä on tekeillä tv-sarja

01.11.2018 11:06 | Muropaketin toimitus

Ubisoftin kepeä ja maaginen roolipeli Child of Light on muuttumassa näytellyksi sarjaksi. Uusi tulkinta on Ubisoftin Women’s Film and Television Fellowship -osaston työstämä, paljastaa Twinfinite.

Women’s Film and Television Fellowship käynnistyi viime kesänä ja sen tarkoituksena on tuoda viihdeteollisuuteen myös muiden, kuin miesten ääntä. Sarjaa työstävätkin tunnettu koomikko Mishna Wolff ja käsikirjoittaja Tasha Huo, jotka pääsivät valitsemaan Ubisoftin mittavasta katalogista sarjaksi muokattavaa materiaalia.

Huo kertoo olevansa Child of Lightin suuri fani. Hän on pohtinut pelin muokkaamista sarjaksi jo ennen kuin hän pääsi sen puuhastelun pariin. Sarjan tuottaa Ubisoft Motion Pictures.

Child of Lightin lisäksi myös The Witcher on muuttumassa sarjan muotoon, ja jos nämä tulevat menestymään, on luvassa varmasti lisää videopeleihin pohjautuvia sarjoja.

Child of Light ilmestyi vuonna 2014 PC:lle, Nintendo Switchille, PlayStation 3:lle, PlayStation 4:lle, PlayStation Vitalle, Wii U:lle, Xbox 360:lle ja Xbox Onelle. Pelin Switch-versio sai hyvät arvostelut Muropaketin arviossa.