UUSIMMAT

Ulkonäkö vaihtoon – Xboxin ja PlayStationin haastajan olemus aiheutti somemyrskyn

14.01.2019 10:15 | Muropaketin toimitus

Hurjan tehokkaaksi luvatun Mad Box -pelikonsolin ulkokuori ei kerännyt kehuja – päinvastoin. Nyt konsolia kehittävän Slightly Mad Studiosin toimitusjohtaja on esitellyt uusia kuvia tästä Xboxin ja PlayStationin haastajasta.

Mad Box -pelikonsolin ulkonäkö aiheutti taannoin hirnuntaa sosiaalisessa mediassa, jossa laitetta kehittävän Slightly Mad Studiosin toimitusjohtaja sitä esitteli. Laitteesta ja sen yksityiskohdista tiedetään lähinnä se, että konsolista tulee äärimmäisen tehokas, ja se tukee VR-järjestelmiä. Slightly Mad Studios lupaa antaa kehittäjille ilmaiseksi pelimoottorin, jolla esimerkiksi pelien porttaaminen alustalta toiselle on hyvin helppoa.

Nyt Slightly Madin toimitusjohtaja Ian Bell on sittemmin näyttänyt Twitterissä konsolin päivitettyä olemusta, huomioi Bleedingcool-sivusto.

Koska kyseessä on vasta suunnittelumalli, ei kuvissa näy esimerkiksi minkäänlaisia liittimiä, saatika muuntajaa. Konsolin voi tarvittaessa kiinnittää seinään, tai pitää sitä pysty- tai vaakatasossa. Eräs mielenkiintoinen seikka on se, että laitteen etuosa näyttää esimerkiksi sähköpostitilanteen, mikä peli on käynnissä ja millaista viihdettä näytöllä on näkyvissä.

Bell toivoo saavansa pelaajilta lisää palautetta, ja onkin mielenkiintoista, kuinka kehittäjät kuuntelevat pelikansaa. Pelikonsolin ulkonäköä on jo muutettu palautteen ansiosta, joten on jännittävää nähdä miten paljon pelaajat pääsevät vaikuttamaan myös laitteen muihin osa-alueisiin.

Muropaketin uusimmat