UUSIMMAT

Ultima Online saa jatkoa?!

02.04.2011 17:50 | Jouni Mäki-Panula

Electronic Artsin epäillään valmistelevan kaikessa hiljaisuudessa jatkoa legendaariselle Ultima Onlinelle, joka käytännössä synnytti tai ainakin popularisoi massiiviroolipeligenren 1990-luvulla.

Kuten kuvioon kuuluu, EA ei tietenkään ole vahvistanut mitään, mutta vihjeet eri tahoilta antavat ymmärtää, että jotain poikkeuksellista on tekeillä.

Ensinnäkin EA on lopettanut Ultima IV:n tarjoamisen ilmaiseksi, kuten vajaa viikko sitten jo uutisoimme. Peli ehti olla ilmaisjakelussa vuosia, mutta EA on lopettanut sekä pelin tarjoamisen ilmaiseksi että kehottanut painavasti muita sivustoja ja ulkopuolisia tahoja poistamaan Ultima IV:n valikoimasta.

BioWare Mythicin Paul Barnett puolestaan meni Twitterissä möläyttämään useista salaisista projekteista, joita studiorykelmällä on työstettävänä. Useista?

Lisäksi EA on hakenut MMO-orientoitunutta web-suunnittelijaa työskentelemään jonkin valtavan, monumentaalisen projektin parissa.

Vuosikymmen sitten Ultima Onlinen piti saada jatkoa pelistä nimeltä Ultima Worlds Online: Origin, mutta EA antoi tekeleelle kirveestä. Jokohan aika on kypsä?

Lähde: EA making a new Ultima Online?

Lisää aiheesta

EA jyrää Ultima 4 -faniversioita – onko virallinen Ultima 4 -uusiointi tulossa?

Lord British: Ultima Online teki sinusta ainutkertaisen virtuaali-ihmisen

Lue myös

Fukushiman ydinvoimalaa korjataan Xboxilla

Patapon 3 (PSP)

Starcraft II:n konsoliversio, maailman pimein luolasto ja muita pelimaailman aprillipiloja

World of Tanks -panssarisotapelin tekijät Panssarimuseolla