UUSIMMAT

Ultraväkivaltainen Devil’s Third superegoisti Itagakilta

14.06.2010 13:45 | Antti Mutta

Jos jokainen media ei nyt aivan kaipaa omassa erityisyydessään kieriskelevää itserakasta mestaria, ainakin sellainen aina jostain pulpahtaa esiin sataprosenttisella varmuudella. Pelialan pahin egoisti, vailla epäilyksen häivääkään, on Tomonobu ”Dead or Alive” Itagaki. Nahkaan pukeutuva sovinisti erosi taannoin Tecmolta ja perusti Valhalla Gamesin. Nyt ensimmäinen peli on esittelykunnossa. Ja täyttä Itagakiahan se on.

GameTrailers.com on saanut yksityisoikeuden esittää pelin ensimmäisen trailer, josta ei todellakaan puutu verta, pyssyjä, miekkoja, rintavia naisia, mahtipontista musiikkia ja estotonta Itagakin itsensä kehumista. Vauhdikkasta ja villiä peliä mainostetaan pelinaikaista toimintaa esittävän räimeen lisäksi suorastaan hupaisilla teksteillä.

Vai miltä kuulostaa seuraava: ”Legendaariselta luojalta Tomonobu Itagakilta, Ninja Gaidenin & Dead or Aliven tuottajalta, tulee hänen seuraava eeppinen mestariteoksensa”. Ironiaa, sarkasmia? Jaa-a. Jos ei, niin lienee aika epäillä Itagakin maailmankuvan paikkansa pitävyyttä.

Devil’s Third nimellä kulkeva ja THQ:n julkaisuohjelmaansa nappaama hurmeinen mättöeepos näyttää sinällään huikealta. Trailerin perusteella pelin maailma olisi ainakin jossain määrin vapaasti tutkittavissa. Julkaisualustoiksi on ilmoitettu PlayStation 3 ja Xbox 360.

Virallisen trailerin voi käydä vilkaisemassa GameTrailers.comin sivulla, jossa on tarjolla sekä korkea- että matalapiirtoversiot videosta.

Katso video: Linkki. (Huom! Traileri sisältää kuvamateriaalia, joka ei välttämättä sovellu alle 18-vuotiaille)

Lue myös

E3 alkaa, näin seuraat parhaiten tapahtumia kotoa!

Huhupartio: Myös Xbox 360 hyppää 3D-kelkkaan

Uudet liikeohjaimet kiinnostavat vain murto-osaa ostajista

Uusi Xcom näyttää huikealta – katso tuore E3-traileri!

Keskustelu

Muropaketin uusimmat