Uncharted 3 -kisan voittajamme lähtötunnelmissa

03.10.2011 09:00 Tero Lehtiniemi

Vaikka yleensä Domessa lähettelemme ulkomaille lähinnä toisiamme ja työn merkeissä, joskus tästä päästään tekemään poikkeus kahdessakin mielessä. Tällä kertaa nimittäin lähetimme maailmalle rakkaan päätoimittajamme lisäksi myös taannoisen Uncharted 3: Aarteenmetsästäjä -kilpailun voittaneen lukijamme Sami Ruotsalaisen. Emmekä suinkaan töihin vaan aarretta etsimään. Sekä JOK että Sami ovat tällä hetkellä lähtötunnelmissa Hki-Vantaan lentokentällä, määränpäänä Jordania.

”Tuntuu yhä epätodelliselta”, kommentoi Sami aamuisissa tunnelmissa bussiasemalla.
”Vyön solki oli hankalin kilpailukysymyksistä. Googlea tuli käytettyä mutta noin kymmenessä minuutissa vastaukset oli selvitetty.”
”Voitosta kertoneen puhelinsoiton tullessa katsoin ensin tuntematonta puhelinnumeroa, että kuitenkin joku puhelinmyyjä. Vastasin sitten kuitenkin”, Uncharted-skabavoittaja muistelee myöhemmin Helsinki-Vantaan lentokentällä aamukahvin ääressä.

Tämän verran tällä kertaa, tiedotamme JOK:n ja Samin matkasta jatkossakin, olettaen että itse reissuun ei kuulu Uncharted-tasoisia juonenkäänteitä, ja herrat pääsevät säännöllisesti internetin ääreen.

Lisää aiheesta

Uncharted 3: Aarteenmetsästäjä – matkusta Jordaniaan etsimään oikeata aarretta

Lue myös

Bodycount (PS3, Xbox 360)

Fallout: New Vegas Lonesome Road DLC (PC, PS3, Xbox 360) 

Resident Evil on seuraavaksi FPS. Mitä ihmettä?

Uusi Syndicate: ei lainkaan kuin vanha Syndicate… mutta silti hyvä?