Uusimmat

Uncharted 4 myy kuin jäävesi Saharassa

24.05.2016 13:00 Miikka Lehtonen

Uncharted 4 on erinomainen peli. Kenties PlayStation 4:n paras. Niinpä ei ole hirveän yllättävää, että peli on lähtenyt myymään erinomaisen hyvin.

Sonyn tuoreen tiedotteen mukaan Uncharted 4: A Thief’s End ehti ensimmäisen viikkonsa aikana myydä yli 2,7 miljoonaa kappaletta. Kyse on nimenomaan myynneistä, eikä kaupan hyllyille mahdollisesti pölyttymään toimitetuista kopioista, joten suoritusta voi pitää oikein hyvänä.

Henkilökohtaisesti en ole tapahtuneesta yllättynyt, sillä Uncharted 4:n myynti on varmasti aika helppoa. Peli näyttää tajuttoman upealta ja on vieläpä erinomaisen viihdyttävä pelata. ”Uncharted 4 ei ehkä yllätä tai uudista, mutta se on silti mestariteos. Se on alusta loppuun kiehtova, viihdyttävä ja erinomaisen toimiva peli, joka kertoo mukaansatempaavan ja muistettavan tarinan”, kuten Domen arvostelussakin todettiin.

Hieno homma joka tapauksessa. Kiva, että laadukkaat ja selvästi rakkaudella tehdyt pelit löytävät yleisönsä. Sitten odottelemaan, mitä Naughty Dog seuraavaksi keksiikään!

Lisätietoja: Uncharted 4