UUSIMMAT

Unohtuneita aarteita muistojen laatikosta

02.12.2011 15:48 | Jukka O. Kauppinen

Kaivelin muinaisten valokuvien arkkujani etsien aineistoa erästä YLEn dokumenttia varten ja löysin pienen laatikon, josta löytyi kerrassaan herkullisia aarteita. Siellä oli kaikenlaista omaa, muistorikasta ja henkilökohtaista unohtunutta aarretta, riipusta ja vempelettä – ja myös peliretroaarteita, joiden olemassaolon olin jo unohtunut. Niitähän piti heti tallentaa valokuvien muotoon.

Babylon 5: Into the Fire –pelin rannekello. Jep, juuri siitä nimenomaisesta Sierran kehittämästä avaruustaistelusimulaattorista, jota ei sitten koskaan julkaistukaan. Kallis aarre. Kuten se pelin julistekin, joka on kotonani näyttävästi seinällä. Siitä on riittänyt faneille ihmettelemistä.

Ja kaikenlaista muuta vänkää pelisälää. Worms 2 -kondomia tuskin uskaltaa enää käyttää. Play Safe Play Worms 2. Commodore-pinssi ties miten monen vuosisadan takaa. Atari-pinssejä. Toppuran Konami-pullonavaaja. Mario-pinssi. Pelaaja-lehden rannekello. Ja Cendant-yhtiön riipus. Cendant oli 90-luvulla jonkin aikaa Sierran omistaja.

 

Keskustelu

”Kerros hieman tarkemmin tuon kellon taustoja? Onko kyseessä siis jokin pre-order lahja projektista jonka sierra lakkautti vai mitä?”

Sierra oli jo aloittanut Babylon 5: Into the Fire -pelin markkinoinnin ja lähetteli PR-matskujen ohessa myös julisteita ja krääsää. Kovin mielissäni olin postista tulleesta B5-kellosta, koska olin/olen suuri sarjan fani. Ja koin pelin peruutuksen kovin ikävänä vetona. :(

Näemmä markkinointimatskuja on sittemmin Iksin kertoman myötä myyty. Toivottavasti kamat löysivät hyvän kodin.

jok

2: Kun Sierra lakkautti projektin, he myivät pois kaiken siihen liittyvän markkinointikrääsän nimelliseen hintaan nettisivuillaan. Minultakin löytyy tuollainen kello sekä hiirimatto kun tilaukseen sai laittaa ainoastaan kaksi itemiä.

Cendantin riipus on kyllä makee. Sitähän vois vaikka käyttää.

Kerros hieman tarkemmin tuon kellon taustoja? Onko kyseessä siis jokin pre-order lahja projektista jonka sierra lakkautti vai mitä?

Muropaketin uusimmat