E3: Upea Forza Horizon saa jatkoa

13.06.2016 19:58 | Juho Anttila

Jos on pakko mainita yksi syy Xbox One -konsolin ostamiselle, Forza-autopelisarja on helppo valinta. Forza Motorsport -sarja on rata-autoilua parhaimmillaan, mutta Playground Gamesin spinoff-sarja Forza Horizon löytää ajamisen riemun ehkä vielä hitusen paremmin.

Ei liene yllätys, että sarja saa jatkoa, mutta täytyy myöntää, että itsekin yllätyin siitä, kuinka huikealta Forza Horizon 3 näyttää. Pelisarjan uusin osa vie virtuaalikuskit sarjan tähän mennessä vaihtelevimpiin maisemiin, keskelle Australiaan. Luvassa on aivan käsittämättömän komeita maisemia, vauhtia ja koko joukko uusia ajoneuvotyyppejä.

Xbox Play Anywhere on silti myös yksi Forza Horizon 3:n komeimmista ominaisuuksista. Lavalla nähtiin, kuinka Xbox One -ja PC-kuskit saivat kytkettyä pelinsä yhteen ja ajettua hurjan kisan toisiaan vastaan riippumatta siitä, että pelit pyörivät eri alustoilla. Enkä muuten malta odottaa, kuinka hyvältä Forza Horizon 3 mahtaakaan näyttää kunnon PC-raudalla. Onneksi odotus ei jää kovin pitkäksi, sillä Forza Horizon 3 nähdään jo syyskuun 27. päivä.

 

 

Lue myös: Kaikki E3-uutiset

E3 2016
Kaikki jutut aiheesta