Upea, käsinpiirretty toimintapeli Sundered ilmestyy heinäkuussa – Katso uusi traileri

16.05.2017 15:02 Muropaketin toimitus

Tyylikäs toiminta-tasohyppely Sundered ilmestyy PlayStation 4:lle ja PC:lle heinäkuussa. Käsinpiirretty peli lupaa ”karmivaa taistelua selviytymisestä ja mielenterveydestä”.

Tammikuussa kerroimme seikkailupeli Jotunista (2015) tunnetun Thunder Lotus Gamesin uudesta toimintapelistä, joka kantaa nimeä Sundered. Nyt pelin julkaisusta on saatu lisätietoja, sillä uusi traileri kertoo Sunderedin ilmestyvän heinäkuussa. Tarkka päivämäärä ei tosin ole vielä tiedossa.

PlayStation 4:lle, PC:lle, Macille ja Linuxille kehitettävä Sundered on käsinpiirretty, sivulta kuvattu yhdistelmä toimintaa ja tasohyppelyä. PlayStationin virallinen esittely lupaa pelin tarjoavan muun muassa massiivisia boss-taisteluita, erikoiskykyjä ja useita eri loppuratkaisuja. Kiinnostavaa on myös, että Sundered yhdistelee kehittäjien rakentamia sekä proseduraalisesti generoituja tasoja, ja kehittäjät lupaavat sen edustavan ”uudelleenpelattavaa Metroidvania-genreä”.

Huomiota herättävintä pelissä on kuitenkin upea graafinen tyyli, josta saa parhaan käsityksen alla olevalla trailerilla.