Uusimmat

Uusi Avengers-peli tulossa Tomb Raider -kehittäjiltä – Katso julkistustraileri!

27.01.2017 15:00 Muropaketin toimitus

Pelijulkaisija Square Enix on julkistanut The Avengersiin perustuvan videopelin. Kehityksestä vastaavat uusista Tomb Raider -peleistä tunnetut Crystal Dynamics ja Eidos Montreal.

Square Enix on julkaissut uuden kehitteillä olevan pelin, joka kantaa nimeä The Avengers Project. Nimensä mukaisesti projekti tulee perustumaan Marvelin The Avengers -hahmoihin, mutta paljon muuta pelistä ei tässä vaiheessa sitten tiedetäkään.

ComingSoon.netin mukaan Marvel Entertainmentin Jay Ong kommentoi uutta projektia:

– The Avengers Project on esimerkki siitä, kuinka Marvel tekee peleistä olennaisen osan Marvelin tarinankerrontaa sarjakuvien, television ja elokuvien ohella. Voimme tehdä tämän vain yhdistämällä suurimmat supersankarimme maailman johtavien kehittäjien, kuten Square Enixin luovien tekijöiden kanssa.

Square Enixin julkistaman pelin kehityksestä vastaavat yhteistyössä Crystal Dynamics ja Eidos Montreal, jotka molemmat ovat saaneet viime vuosina kiitosta Tomb Raider (2013) ja Rise of the Tomb Raider (2015) -peleistä. Eidos Montreal tunnetaan lisäksi Thief-sarjan tuoreimmasta osasta (2014), sekä uusimmista Deus Ex -peleistä.

Valitettavasti The Avenger -projektista ei toistaiseksi ole paljastettu juurikaan yksityiskohtia, ja ComingSoon.netin mukaan lisätietoja onkin luvassa vasta vuonna 2018. Sivustolla kuitenkin todetaan, että peli tulee sisältämään täysin originaalin tarinan, eli se ei ilmeisesti tule perustumaan suoraan sen paremmin sarjakuvista kuin elokuvista tuttuihin tarinoihin. Lisäksi pelin luvataan ”tutustuttavan pelaajat universumiin, jossa he voivat pelata vielä vuosia”.

Alta näet The Avengers Projectin julkistustrailerin.

Marvel
Kaikki jutut aiheesta