Uusimmat

Uusi bändi, vanhat kitarat

04.04.2007 13:31 Miikka Lehtonen

Maanantaina ilmoitettua Rock Band -peliä seurasi nopeasti laaja nettispekulaatio uusien ohjainten tarpeesta. Harmonixin edustaja tyynnyttelee pahimpia pelkoja.

Aiheen ympärillä on kohistu myös pelin virallisilla foorumeilla. Kohina sai toivottua tulosta, kun pelin kehittäjiin kuuluva Jason Booth osallistui keskusteluun. ”IGN on jostain syystä uutisoinut, että Guitar Hero -ohjaimet eivät olisi yhteensopivia Rock Bandin kanssa. Halusin vain piipahtaa kertomaan, että tämä ei pidä paikkaansa”, Booth selitti.

Rock Band on Guitar Hero -kehittäjä Harmonixin uusi, jouluna ilmestyvä peli, jossa pelkän kitaravingutuksen sijaan soitetaan bändissä kaverien kanssa. Tarjolla on rumpalin, basistin, soolokitaristin tai laulajan rooli.

Rock Bandin myötä tullaan kuitenkin julkaisemaan myös uudet kitarat, joskaan Booth ei vielä suostunut kertomaan, miten ne tulisivat eroamaan vanhoista ohjaimista. Hyviä uutisia Xbox 360 -kitarasankareille ja mahdollisesti myös PlayStation 2 -veteraaneille, mikäli ne paljon puhutut PS3-adapterit joskus ilmestyvät.

Lue myös:

Unohda Guitar Hero, perusta rokkibändi

Kitara, taivas ja toimittajat – J. Kauppinen ja Xbox 360 -Guitar Hero

Omistatko jo Guitar Hero -kitaroita?

Katso tilanne vastaamatta

Muropaketin uusimmat