Uusimmat

Uusi Carmageddon julkaistiin – katso roisi traileri

29.03.2014 16:00 Juho Anttila

Kaikkihan meistä vähän vanhemmista pelaajista muistavat ultraväkivaltaisen Carmageddon-kaahailun. Vaikka peli ei olisikaan kiinnostanut, sen aiheuttamaa kohua tuskin missasi juuri kukaan. Uutta versiota klassikosta on väsätty jo hyvän aikaa ja nyt Carmageddon: Reincarnation on vihdoin pelattavissa.

Kuten jo aiemmin Domessakin uutisoitiin, veripaltturalli julkaistaan ensin keskeneräisenä Steamin Early Access -palvelussa. Julkaisu on nyt tapahtunut ja peli on ollut ostettavissa jo kahden päivän ajan 24,99 euron hintaan. Tuttuun Early Access -tapaan ostamalla pelin nyt saa haltuunsa myös kaikki siihen tulevat päivitykset ja lopullisen version, jos moista ikinä tullaan julkaisemaan. Early Access -pelien kohdalla kun tuntuu käyvän usein niin, ettei peli valmistu virallisesti koskaan.

Tämänhetkinen versio pitää sisällään kolme kenttää, kuusi ajoneuvoa ja nipun jänniä bonuksia. Lisäsisältöä on luvassa tasaiseen tahtiin sitä mukaa kun kehittäjä Stainless Games ehtii väsäämään pelattavaa. Lisäksi pelistä on julkaistu myös hauska piirroselokuvatraileri, joka seurailee hyvin Carmageddonin henkeä. Varoituksen sana: alta löytyvä video ei sovi lapsille tai muuten vain herkille yksilöille.

Lähde: Joystiq

Lisää aiheesta

Carmageddon: Reincarnation saa Early Access -julkaisun

Carmageddon: Reincarnation tehdään myös seuraavalle konsolisukupolvelle

Carmageddon Reincarnation keräsi Kickstarter-rahansa ja kiihdyttää kohti Linuxia