Uusi Dragon Age -peli on kehitteillä, vahvistaa BioWaren palkkaama käsikirjoittaja

23.05.2017 13:49 | Muropaketin toimitus

Pelikäsikirjoittaja Alexis Kennedy on vahvistanut, että hän työskentelee BioWarella uuden Dragon Age -pelin parissa. EA ei kuitenkaan ole valmis julkistamaan peliä.

BioWaren fantasiaroolipelisarja Dragon Agen edellisestä osasta on kulunut jo kolme vuotta, ja uudesta sarjan pelistä on liikkunut huhuja. Nyt pelin parissa työskentelevä käsikirjoittaja on vahvistanut, että peli todella on tekeillä.

Muun muassa Sunless Sea -indiepelistä (2015) tunnettu Alexis Kennedy on Polygonin mukaan kertonut olevansa mukana uuden Dragon Agen kehityksessä. BioWare palkkasi Kennedyn viime syksynä, mutta tuolloin hänellä ei ollut lupa paljastaa, mitä hänet palkattiin kirjoittamaan.

Kennedy ei saa vieläkään paljastaa paljon tekeillä olevasta pelistä, mutta hän kertoo työskentelevänsä itsenäisenä käsikirjoittajana.

”Voin sanoa, että minulle on annettu runsaasti vapautta työstää taustakertomuksen tarinaa, joka on hyvin eristetty pelin muista osista”, Kennedy kuvailee.

”Se ei ole mitään valtavaa, mutta se on erottuva. Kyseessä on taustakertomuksen osa, jota ei tähän mennessä ole paljon käsitelty Dragon Agessa.”

Polygon pyysi julkaisija Electronic Artsilta kommenttia, mutta yhtiö tyytyi toteamaan, ettei sillä ole toistaiseksi julkistettavaa Dragon Age -sarjaan liittyen. Sarjan edellinen peli, vuonna 2014 julkaistu Dragon Age: Inquisition sai aikoinaan hyvän vastaanoton ja neljä tähteä myös Muropaketin arviossa.

BioWare
Kaikki jutut aiheesta