Uusimmat

Uusi Dreamfall ylitti tavoitteensa – pelaajakansa tahtoo laatuseikkailtavaa

05.03.2013 15:00 Jukka O. Kauppinen

Pari melko muinaista seikkailua elää sitkeästi pelaajiensa muistoissa, vaikka niiden kaupalliseen potentiaaliin eivät pelitalot uskokaan. The Longest Journey ja Dreamfall ovat kuitenkin klassikoita, todellisia seikkailupeligenren kivijalkoja, jotka ovat hurmanneet vuosikymmenestä toiseen.

Edellämainittujen teosten pääsuunnittelija Ragnar Törnquist pisti taannoin pystyyn Kickstarter-keräyksen, jolla hän havitteli pesämunaa uuden Dreamfallin tekemiseen. Tavoite on nyt täyttynyt ja reippaasti, mikä todistaa ainakin tietyn pelaajasegmentin himoitsevan yhä laatuseikkailtavaa.

Aiemmin kerrottua:

Lukuisten lykkäysten ja alkuperäisen pelin kehittäjänä toimineen Funcomin jarruttelun jälkeen pelit suunnitellut Ragnar Tørnquist pakkasi kamppeensa ja perusti oman studion kehittämään uutta Dreamfallia.

Dreamfall Chapters: The Longest Journey havitteli 850 000 taalaa ja on kerännyt jo 1,2 miljoonaa. Keräysaikaakin on yhä jäljellä ja jos tahti jatkuu nykyisenä, niin 1,4 miljoonalla tekee jo varmasti aika kivan seikkailun.

Ja hei! Jos rahaa kertyy kokonaiset KAKSI miljoonaa, niin pojat tekevät myös alkuperäiselle The Longest Journeylle 2D-jatko-osan.

Lisätietoja: Dreamfall Chapters: The Longest Journey

Lisää aiheesta

Seikkailupelilegenda Dreamfall saa vihdoin jatkoa!

Dreamfall: Chaptersin Kickstarterilla menee lujaa – katso ensimmäinen video

Muropaketin uusimmat