Uusimmat

Uusi japsirope tarjoaa tissejä ja lampaita

19.10.2010 11:40 Tero Lehtiniemi

Japanilainen roolipelejä tehtaileva Atlus on pääasiassa tunnettu persoonallisesta Persona(heh heh)-roolipelisarjastaan. Jos deittisimulaatiota, seikkailua ja ties mitä genrejä yhdistelevät Personat eivät ole niitä ihan perinteisimpiä japsiroolipelejä, ei samaa voi myöskään sanoa firman tekeillä olevasta Catherine-pelistä. Tissejä ja lampaita, mitä ihmettä?

Kyllä. Catherinen juuri julkaistu traileri esittelee sekä varsin hemaisevan naishenkilön, selkeitä viittauksia pelissä harrastettavaan vaakamamboon että vilauksen pelin oletettuihin pahiksiin, kahdella jalalla käveleviin, solmiota käyttäviin lampaisiin. Tämä psykedeelinen yhdistelmä liittyy jollain tavalla ihmisten unissa tapahtuviin kuolemiin, teemaan jota myös Persona-sarjassa on käytetty.

Valitettavasti, tai joidenkin mielestä ehkä onneksi Catherine näyttää sen verran japanilaiselle kieroutuneelle mielenlaadulle suunnatulta peliltä, että sitä tuskin tullaan länsimaissa näkemään. Mikäli näin kuitenkin jostain syystä käy, olen jonossa.

Lähde: Catherine gets debut trailer

Lue myös

Halo: Reach maistuu pelaajille

Nintendolta uusi Wii-peliohjain

Maanantai vauhtiin Doom-Kummelilla

Muropaketin uusimmat