Uusimmat

Uusi maanantai, uusi pelivideo: Tältä näyttää Return to Monkey Island

25.07.2022 20:10 Muropaketin toimitus

Return to Monkey Island -pelistä julkaistaan joka maanantai uutta kuvamateriaalia. Tällä kertaa pelin sankari Guybrush Threepwood on oikeuden edessä.

Return to Monkey Island tulee tänä vuonna saataville PC:lle ja Nintendo Switchille, ja pelistä julkaistaan joka maanantai uutta kuvamateriaalia. Aiemmissa videoissa Guybrush Threepwood kulki tutuissa maisemissa, myös pelin eri lukujen aloituskuvaa esiteltiin.

Tällä kertaa Guybrush on aivan uudessa sijainnissa, missä hän joutuu oikeuden eteen. Videolla kuullaan lisäksi Guybrushin ääntä. Hän puhui ensimmäisen kerran, kun peli julkistettiin.

Return to Monkey Island on suoraa jatketta alkuperäisen pelin jatko-osalle, joka on nimeltään Monkey Island 2: LeChuck’s Revenge. Tästä huolimatta se huomioi myös muut jatko-osat.

Pelin kehittäjät ovat viime aikoina joutuneet häirinnän uhriksi, sillä pelaajiksi itseään kutsutvat ovat raivostuneet uuden Monkey Island -pelin ulkoasusta. Return to Monkey Island ei ole kahden ensimmäisen julkaisun mukaisesti niin sanottu pikselipeli, vaan sen ulkoasu on moderni. Tämä on suututtanut monet siihen pisteeseen asti, että pelikehittäjä Ron Gilbert kertoi haluavansa lopettaa kaikenlaisen peliä koskevan tiedotuksen, koska häirintä kohdistui häneen itseensä.

LUE MYÖS: “Ostan pelin heti sen julkaisupäivänä, saatana!” – Peliala reagoi Return to Monkey Island -raivoon, pelistä julkaistiin uusia videoita